Welkom

Beautysalon Margit is een professionele salon die ontspanning, privacy en comfort garandeert. Ondersteund door Eccelente Cosmetic wordt u het beste geboden om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden. De ruime keuze aan behandelingen zorgen voor een op-maat-behandeling voor iedere vrouw of man. Beautysalon Margit werkt onderhanden met de serie ALOE WELLNESS van Eccelente cosmetic. Deze lijn geeft uw huid een nieuw gevoel van welbehagen en ontspanning. Aloe Vera is sinds mensenheugenis bekend om haar mysterieuze schoonheid en legendarische eigenschappen. Aloe Vera is een cactusachtige plant uit midden Amerrika. Binnen in het blad bevindt zich een heldere geleiachtige substantie, die bekend is als Aloe Vera sap. Dit sap is rijk aan suikers, vitaminen, aminozuren en enzymen waarmee het vele bijzondere eigenschappen heeft: vochtbehoudend, versterkend, doorbloedend, beschermend, verzachtend en vitaliserend. Ook is er een speciale mannenlijn bij Eccelente Cosmetic ontwikkeld. Hydro Power for MEN: revitaliserende anti-aging verzorging, die de mannenhuid stimuleert metvocht en energie. Energy Push for MEN: celactiverend serum met anti-rimpel-complex voor vitaliteit, kracht enelasticiteit. Vitality After Shave Balm for MEN: dynamisch vitaliserende after shave balsem die effectief irritaties door het scheren voorkomt. Voor de Eccelente producten gebruiken we bij voorkeur natuurlijke ingrediënten en plantenextracten. Merkbare werkzaamheid en excellente huidverdraagzaamheid zijn de uitgangspunten bij productontwikkeling en productie.Op deze manier creëren we de basis voor gevarieerde behandelingen in de salon en voor thuis. Het beste resultaat krijgt u als u de gebruikte producten thuis verder gebruikt. Ervaar het tijdens de behandeling, en voel het. Zie meer over de produkten bij aktie's waaronder ook de vliesmaskers. Heeft u na het lezen van deze site nog vragen over de behandelingen of over de produkten, of wilt u graag een afspraak maken, aarzel dan niet en neem contact met mij op.
Pedicure Hillegom Schoonheidsspecialist Hillegom Schoonheidsalon Hillegom Harsen Hillegom ProVoet Anbos Voetverzorger Hillegom Cosmetische voetverzorging Sport pedicure (in opleiding)
Beautysalon Margit Afspraak maken Prijslijst Vergoedingen Lopende acties Schoonheid Pedicure Welkom Contact Schoonheidssalon