Welkom

Schoenen kunnen o.a. door zweetvoeten gemakkelijk muf gaan ruiken. Deze geur is afkomstig van schimmels en bacteriën die ontstaan door de combinatie van zweet en vocht. Gezinnen waar veel gesport wordt, weten dat deze zweetlucht niet beperkt blijft tot de schoen, maar zich door het huis kan verspreiden. Daarnaast zijn schimmels en bacteriën niet goed voor de gezondheid. Ze kunnen namelijk voetschimmel en kalknagels veroorzaken. Sporters lopen hier een vergroot risico op.
Pedicure Hillegom Schoonheidsspecialist Hillegom Schoonheidsalon Hillegom Harsen Hillegom ProVoet Anbos Voetverzorger Hillegom Cosmetische voetverzorging Sport pedicure (in opleiding)
Beautysalon Margit Afspraak maken Prijslijst Vergoedingen Lopende acties Schoonheid Pedicure Welkom Contact Shoefresh
Maar liefst 12 procent van de Nederlandse bevolking heeft last van voetschimmel of kalknagels. Enkel de voeten of nagels behandelen is vaak niet voldoende: de infectie komt steeds weer terug. Vochtige schoenen zijn een broeinest voor schimmels en bacteriën, de veroorzakers van voetschimmel en kalknagels. Hierdoor ontstaat de bron van een infectie vaak in de schoenen. De Shoefresh doodt , door middel van ozon-technologie, schimmels en bacteriën en droogt schoenen van binnenuit. Deze manier van bestrijden is veel gemakkelijker en efficiënter dan de schoenen behandelen met poeder of een spuitbus.
Met de Shoefresh verrassen pedicures hun cliënten door tijdens de behandeling van de voeten ook de schoenen te behandelen. Inmiddels bieden meer dan 1800 pedicures in Nederland en België hun cliënten deze extra service. Klanten reageren enthousiast als ze na een behandeling in frisse, droge en verwarmde schoenen de praktijk verlaten. Op de kaart hieronder kunt u gemakkelijk een pedicure in de buurt vinden die gebruik maakt van de Shoefresh.
De Shoefresh zet zuurstof (O2) om in actieve zuurstof, ook wel ozon (O3) genoemd. De ozon circuleert door de schoen en doodt de bacteriën en schimmels, de veroorzakers van de stank. Binnen enkele minuten vervalt de ozon weer tot zuurstof. Na het reinigen blijf dus niets achter in de schoen en in de ruimte. De gebruikte techniek is dus zeer natuurlijk en schoon.
Ozontechnologie is een beproefde methode van steriliseren en desinfecteren. Het word bijvoorbeeld gebruikt voor het zuiveren van afvalwater en drinkwater. De medische sector en de voedingsindustrie gebruiken ozon voor ontsmetting en andere doeleinden. In grote hoeveelheden kan ozon ademhalingsproblemen en hoofdpijn veroorzaken. De hoeveelheid ozon die bij het gebruik van de Shoefresh vrijkomt is echter zeer gering. Deze bevindt zich ruim onder het wettelijk maximum.
Ideaal voor sportieve gezinnen
Voorkom voetschimmel en kalknagels
Aanbevolen door pedicures
De meest natuurlijke manier van desinfecteren
Beproefde methode